Wachtwoordkluis

Wachtwoordkluis
Het startscherm van Wachtwoordkluis
Ik gebruik Wachtwoordkluis nu al een paar maanden, al gebruik ik mijn wachtwoordbestand al langer. Dat is het voordeel van een standaardformat voor bestanden. Wat is Wachtwoordkluis? Wachtwoordkluis is een programma waar je je gebruikersnamen en wachtwoorden van websites en diensten in bij kunt houden op een veilige (versleutelde) manier.

Errands

Errands
Het hoofscherm van Errands
Ik gebruik Errands nu een paar weken. Hier mijn bevindingen. Wat is Errands? Errands is een to-do lijst applicatie met ondersteuning voor subtaken en synchronisatie met bijvoorbeeld je Google account of het zelf synchroniseren via bijvoorbeeld Nextcloud (wat ik doe).

Pika Backup

Pika Backup
Het hoofdscherm van Pika Backup
Ik gebruik Pika Backup nu al een tijdje sinds ik ben overgestapt van Deja-Dup. Hier mijn (verdere) bevindingen. Wat is Pike Backup? Pika Backup is een vrij krachtige backup-oplossing voor je documenten die een goede balans weet te vinden tussen geschikt voor beginners en geschikt voor gevorderde gebruikers.

Impression

Impression
Het hoofdscherm van Impression
Ik gebruik Impression een aantal maanden nu om opstartbare USB sticks te maken met Fedora Workstation erop. Ik weet dat hier een groot aantal andere tools voor zijn maar voor mij werkt Impression erg goed.